NAPCA huidlotion

NA-PCA

Het aanzien van de huid kan aanzienlijk verbeterd worden door Na-PCA te gebruiken, de voornaamste natuurlijke bevochtiger van de huid.

Het vermogen van de huid om vocht vast te houden is direct afhankelijk van haar Na-PCA inhoud. Het vermogen van Na-PCA om water uit de lucht te trekken is verbazend groot. Als je een klein beetje droge Na-PCA poeder in de Sahara-woestijn zet, zal binnen enkele uren het poeder vochtig en kleverig nat worden. Dit komt doordat het het water uit de droge woestijnlucht kan halen!

Oudere mensen hebben ongeveer 50% minder NA-PCA in hun huid dan jonge mensen en vandaar ook een drogere en hardere huid. Zwemmen droogt de huid uit omdat de Na-PCA inhoud van de huid er dan uitlekt.

Na-PCA is een ingredient van sommige eersteklas cosmetica produkten. Wij bieden zuivere Na-PCA tegen een veel lagere prijs. Na-PCA is geen camouflagemiddel. Het herstelt slechts de natuurlijk aanwezige hoeveelheid in de huid.

Hoe te gebruiken:

Na bad of douche Na-PCA op de huid aanbrengen. Na-PCA kan ook gebruikt worden als een haarconditioner. Eerst het haar nat maken en 5 minuten in het haar laten. Dan spoelen. Vermijdt het ooggebied.

DE HUID BEVAT NATUURLIJKE ‘MOISTURIZERS’. DE BELANGRIJKSTE IS NA-PCA.